ORYX Rent a car

ORYX Rent a car
Putovanja

Bodovi: 42.000
Vrijednost: 66,36 €

Bodovi: 84.000
Vrijednost: 132,72 €

 

ORYX Rent a car
Ljudevita Posavskog 7/a
10360 Sesvete

Tel.: 01/ 290 03 33


reservations@oryx-rent.hr
https://www.oryx-rent.hr

Što učiniti kada niste u prilici putovati svojim automobilom?
U
 ORYX Rent a car-u na raspolaganju imate više od 1300 visoko kvalitetnih vozila, raspoređenih u 13 poslovnica koje pokrivaju cijelu Hrvatsku.

Širok spektar vozila te stručno i profesionalno osoblje pripremit će vozilo prilagođeno vašim potrebama, s različitim razinama opremljenosti, u različitim financijskim okvirima i s raznolikom ponudom dodatnih usluga.

Dakle, bez obzira putujete li radi posla, izleta ili ljetovanja, sigurni smo da ćete u ORYX Rent a car-u pronaći pouzdanog, sigurnog i zabavnog suputnika.

 

Napomena: dodatne usluge nisu uključene, a bodove je moguće iskoristiti isključivo za najam vozila. Srpanj i kolovoz isključeni, obavezna najava 24 sata ranije.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.