Transakcija otkupa bodova

Transakcija otkupa bodova

Došli ste na prodajno mjesto i odlučili se za robu ili uslugu navedenog prodajnog mjesta i dio iznosa želite platiti svojim Premium Rewards bodovima.

Djelatniku najavite da želite platiti Premium Rewards karticom, koju će provući kroz POS terminal te stanje bodova na kartici umanjiti za iznos paketa koji ste odabrali.

Ako je ukupni iznos veći od iznosa koji ste podmirili bodovima s Premium Rewards kartice, ostatak iznosa možete platiti karticom izdavatelja PBZ Carda, nekom drugom karticom ili gotovinom.

Ispis slipa prilikom otkupa Premium Rewards bodova.

Upit u saldo bodova

Na svakom prodajnom mjestu koje prihvaća Premium Rewards karticu možete provjeriti raspoloživo stanje bodova. Zamolite djelatnika da provuče Vašu Premium Rewards karticu kroz POS terminal te Vam na slipu ispiše stanje bodova.

Ispis slipa sa saldom Premium Rewards bodova.

Transakcija storna otkupa bodova

Ako je došlo do pogreške upisa broja bodova kojima želite platiti ili ste se predomislili, djelatnik će napraviti transakciju storna otkupa bodova te ispisati slip na kojem će biti vidljivo da je transakcija stornirana i prikaz bodovnog stanja nakon transakcije storna.

Ispis slipa sa saldom Premium Rewards bodova.

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.