Sakupljanje i korištenje bodova

Sakupljanje i korištenje bodova

Koristite karticu izdavatelja PBZ Carda u svakoj prilici i sakupljajte nagradne bodove za uredno plaćenu potrošnju u omjeru 0,13 € = 1 bod!

Vaša potrošnja će biti bodovana ako uplata za izdani račun/izvadak bude primljena na račun PBZ Carda najkasnije 5 dana od njegova datuma dospijeća.

Obračun bodova obavlja se jedanput mjesečno i to drugog mjeseca od ispostavljanja računa/izvatka koji se boduje. Stanje raspoloživih bodova bit će uvećano za prikupljene bodove.

Sve kartice dodatnih korisnika kartica izdavatelja PBZ Carda automatski sudjeluju u Programu i njihovi troškovi pribrajaju se troškovima osnovnog sudionika Programa.

Više kartica

Imate više kartica izdavatelja PBZ Carda koje koristite?
U Program možete pridružiti sve svoje osnovne kartice koje sadrže funkcionalnost Premium Rewards programa.

Poslovna kartica

Korisnik ste poslovne kartice?
Kao osnovni sudionik u Program možete pridružiti i poslovnu karticu koja glasi na vaše ime ako ste prilikom prijave za to ishodili suglasnost tvrtke u kojoj radite.

Supružnici

Pridružite li i osnovnu osobnu karticu Vašeg supružnika, bodove ćete sakupljati zajedno.

Vaši nagradni bodovi vrijede trajno, a određeni uvjeti i razdoblja iskoristivosti na prodajnim mjestima koja prihvaćaju Premium Rewards karticu definirani su u opisu Premium Rewards paketa.

Što je Premium Rewards paket?

Paketom je definiran iznos bodova i njihova vrijednost u eurima, koje možete potrošiti na prodajnom mjestu koje prihvaća Premium Rewards karticu.

Primjer Premium Rewards paketa:

Konzumacija jela, bez pića u vrijednosti 39,82 eura = 30.000 bodova

Prikupljene nagradne bodove možete iskoristiti za:

Napomena: 
Bodovi se ne dobivaju za troškove nastale u trgovinama naftnih derivata, za sudjelovanje u igrama na sreću (lutrijske igre te igre klađenja, u casinima i na automatima), kao i troškove koji su nastali radi isplate gotovog novca i gotovinskih kredita, uplate u korist drugih platnih instrumenata, plaćanje naknade koje se naplaćuju sukladno važećem cjeniku PBZ Carda te kamate (ugovorene i zakonske).

 

Svoju Premium Rewards karticu uručite djelatniku na prodajnom mjestu. Provlačenjem kartice kroz POS terminal umanjit će se saldo bodova na kartici za određenu vrijednost paketa.

Ako svoje bodove želite iskoristiti za ostale usluge iz gore navedenih kategorija, molimo Vas da nam pošaljete vlastoručno potpisanu suglasnost. Suglasnošću potvrđujete da možemo za određeni broj bodova umanjiti Vaš saldo raspoloživih Premium Rewards bodova.

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.