Ladanjsko imanje Principovac

Ladanjsko imanje Principovac
Putovanja

Bodovi: 63.000
Vrijednost: 99,54 €

 

Iločki podrumi
Principovac 1, 32236 Ilok

Tel.: 032/ 59 31 14

principovac@ilocki-podrumi.hr
http://www.ilocki-podrumi.hr/

 

Dvorac Principovac, izgrađen davne 1864. kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi, smješten je na brežuljku s kojeg se pruža zadivljujući pogled na povijesni i vinski grad Ilok, Srijem i Bačku.

Na ladanjskom imanju nalazi se restoran, dvije terase, panoramsko dizalo koje vodi do vidikovca te 6 apartmana u kategoriji četiri zvjezdice, od kojih je jedan predsjednički.

Posjetiteljima su na raspolaganju igrališta za tenis i badminton, cesta za biciklističku stazu i šetnicu kroz vinograde, vožnja turističkim vlakićem i mogućnost sudjelovanja u berbi grožđa te degustacija vrhunskih vina.

Bez obzira jeste li istinski poznavatelj vina ili ste tek na putu da to postanete, kada okusite kraljevski traminac i vrhunsku graševinu, shvatit ćete da je vino ovdje više od profesije, ono je ovdje izvor i stil života.

Napomena: obavezna provjera raspoloživosti kapaciteta.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.