Centar BEA

Centar BEA
Donacije

Bodovi: 20.000
Šifra: 14951800

Bodovi: 30.000
Šifra: 14951801

 

Ured: Donje Prekrižje 15c
10000 Zagreb

Savjetovalište: Ribnjak 38

Tel.: 098/ 900 59 73 

Radno vrijeme Savjetovališta prema prethodnom telefonskom dogovoru

info@centarbea.hr
http://www.centarbea.hr/

Centar za poremećaje hranjenja BEA osnovan je 2012. godine s ciljem edukacije, prevencije i pružanja psihosocijalne podrške djeci, mladima i ženama na području poremećaja hranjenja (anoreksija, bulimija, nespecifični poremećaj hranjenja) te njihovim obiteljima. 

U Hrvatskoj postoji oko 40.000 oboljelih od poremećaja hranjenja. Centar oboljelima pruža podršku kroz psiho-edukacije, savjetovalište i razne oblike grupnog rada i na taj način pomaže u liječenju. Kako su oboljeli najčešće djevojke i mladići neodlučni oko toga trebaju li se liječiti i kome da se obrate za pomoć, Centar BEA puno truda ulaže u pristupačnost svojih usluga i educiranje javnosti o potrebi za što ranijim liječenjem poremećaja hranjenja.

U Centar BEA javljaju se oboljeli i njihovi roditelji iz čitave Hrvatske te im se pružaju informacije i pomoć da u svojoj sredini pronađu adekvatnu zdravstvenu i psihoterapijsku pomoć.  

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.